Mark Sound Antwerpen

Wolstraat 6
2000 Antwerpen

Tel.: 03/233 64 03
Email.: antwerpen@marksound.be

Openingsuren:
10u00-13u00 en 13u30-18u00
gesloten zondag en maandag

Hier vindt de wegbeschrijving

In 2003 openden we onze deuren in het centrum van Antwerpen op slechts een paar 100 meter van de kathedraal. In een mooie luchtige en rustige hedendaagse winkelinrichting kan u kiezen uit meer dan 15.000 CD’s Klassiek & Jazz en uit 800 DVD’s opera en dans.

We besteden extra aandacht aan de hedendaagse Klassieke componisten en de huidige lichting Jazz artiesten

Beste klant,

Na 12 jaar sluit ik in Antwerpen . Mijn oprechte dank voor al uw bezoeken en aankopen in mijn winkel in Antwerpen.

Ik ga  al mijn activiteiten en energie concentreren op de winkel in Kraainem , de winkel met het grootste aanbod klassiek en jazz van België.

We vieren daar binnenkort ons 30 jarig bestaan en ik hoop u in de toekomst te mogen verwelkomen. Indien een fysiek bezoek moeilijk is kan u steeds telefonisch of via mail uw bestellingen plaatsen, wij leveren in heel België.

Dank u voor al die jaren en tot weldra

 

Mark Steyaert